Motorrijders Nonnetjesrit rijden voor 1SAMEN1

Zondag 27 oktober – bij het ingaan van de wintertijd – kunnen enthousiaste motorrijders hun fietsen nog een keer uit de schuur halen voor de 61ste Nonnetjesrit. Ditmaal zal er gereden worden voor ‘1SAMEN1’ in Amersfoort. Elke ‘easy’ motorrijder kan meedoen. Kaarten en routes en zijn ’s ochtends bij het vertrek verkrijgbaar op de Amersfoortse Groenmarkt.

Verzameld wordt er vanaf 8.15 uur met koffie. Vertrek is om 9.00 uur en de terugkomst zal rond 15.30 uur zijn. Het entreegeld per deelnemer bedraagt € 25,- voor de route, een koffie- en lunchstop, een versnapering bij terugkomst en uiteraard de bijdrage aan het goede doel. De route beslaat 3 etappes van elk circa 1,5 uur. Daar tussenin is er een koffiestop en een lunch.

Alle donaties die ditmaal in de vorm van entreegelden en sponsoring bijeen worden gebracht, zijn voor ‘1SAMEN1’.

De Nonnetjesrit is sinds 1989 een traditie in Amersfoort. Het is een vrije motorrit, toegankelijk voor alle typen motoren, waarbij ‘hesjes’ die bekend zijn met de route herkenbaar meerijden, zodat er ook comfortabel kan worden gestuurd zonder routerol.

Over het goede doel
De doelstelling van 1SAMEN1 is activiteiten en evenementen voor ouderen met een klein of geen sociaal netwerk, ouderen in zorgcentra en bijvoorbeeld ouderen met beperkingen, die in of rond de binnenstad wonen, te ondersteunen.

1SAMEN1 staat voor samen genieten, verbinden zonder grenzen.
• Een hapje, een drankje met of zonder muzikale omlijsting?
• Een gezamenlijke bezigheid; gezamenlijk spelletjes doen of sportief bezig zijn?
• Een uitje binnen of buiten onze stadsmuren?

 

Meer over het goede doel » » »