Motorrijders Nonnetjesrit de weg op voor Vrienden van Meander

Zondag 25 maart – bij het ingaan van de zomertijd – kunnen enthousiaste motorrijders hun fietsen weer uit de schuur halen voor de 58ste Nonnetjesrit. Ditmaal zal er gereden worden voor ‘Vrienden van Meander’. Elke ‘easy’ motorrijder kan meedoen. Kaarten en routes zijn ’s ochtends bij het vertrek verkrijgbaar op de Amersfoortse Groenmarkt.

Verzameld wordt er vanaf 8.00 uur met koffie. Vertrek is om 9.00 uur en de terugkomst zal rond 15.30 uur zijn. Het entreegeld per deelnemer bedraagt € 20,- voor de route, een koffie- en lunchstop, een versnapering bij terugkomst en uiteraard de bijdrage aan het goede doel. De route beslaat 3 etappes van elk circa 1,5 uur. Daar tussenin is er een koffiestop en een lunch.

Alle donaties die ditmaal in de vorm van entreegelden en sponsoring bijeen worden gebracht, zijn voor ‘Vrienden van Meander’.

De Nonnetjesrit is sinds 1989 een traditie in Amersfoort. Het is een vrije motorrit, toegankelijk voor alle typen motoren, waarbij ‘hesjes’ die bekend zijn met de route herkenbaar meerijden, zodat er ook comfortabel kan worden gestuurd zonder routerol.

Over het goede doel:

De beste medische zorg, in een prettige omgeving. Met familiekamers, bedbanken, speelplekken, kunst en groen zorgen we voor uw comfort. Vol overgave zet Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum zich in voor belangrijke extra’s.

In Meander Medisch Centrum kunt u rekenen op de beste medische zorg, al jaren staat het ziekenhuis boven in diverse ranglijsten. Ziekenhuizen moeten echter meer doen voor steeds minder geld. Allerlei extra voorzieningen kunnen niet uit het zorgbudget betaald worden, zoals een kindvriendelijke en comfortabele omgeving. Daarom zet de onafhankelijke Stichting Vrienden Meander Medisch Centrum zich hiervoor

www.vriendenvanmeander.nl

Posted on 23 maart 2018 in Geen categorie

Share the Story

Back to Top