65ste rit voor ‘Vrienden van Meander’

Zondag 26 maart 2023 - bij het ingaan van de zomertijd - kunnen enthousiaste motorrijders hun fietsen weer uit de schuur halen voor alweer de 65ste Nonnetjesrit. Ditmaal zal er gereden worden voor 'Vrienden van Meander'. Elke ‘easy’ motorrijder kan meedoen. Deelnamekaarten zijn ’s ochtends bij het vertrek verkrijgbaar.

Verzameld wordt er vanaf 8.15 uur met koffie. Vertrek is om 9.00 uur en de terugkomst zal rond 15.30 uur zijn. Het entreegeld per deelnemer bedraagt € 25,- voor de route, een koffie- en lunchstop, een versnapering bij terugkomst en uiteraard de bijdrage aan het goede doel. De route beslaat 3 etappes van elk circa 1,5 uur. Daar tussenin is er een koffiestop en een lunch.

Alle donaties die ditmaal in de vorm van entreegelden en sponsoring bijeen worden gebracht, zijn voor 'Vrienden van Meander'.

De Nonnetjesrit is sinds 1989 een traditie in Amersfoort, groot gegroeid onder aanvoering van beschermheer Henk Knol. Bijzonder aan deze jubileumrit is dat van de mooiste passages van de afgelopen jaren op ingenieuze wijze een compleet nieuwe route gemaakt is en dat we de bloemetjes buiten gaan zetten. Deelnemers kunnen rekenen op de nodige leuke extra's om het feestje compleet te maken. Het is een vrije motorrit, toegankelijk voor alle typen motoren, waarbij ‘hesjes’ die bekend zijn met de route herkenbaar meerijden, zodat er ook comfortabel kan worden gestuurd zonder routerol.

Vertrek en eind locatie
Deze editie start bij ‘Stadscafé Amersfoort’ in Amersfoort en zal eindigen bij ‘Blom Motoren’ in Leusden.

Zoals jullie weten is de binnenstad van Amersfoort autoluw. Download hier de routebeschrijving naar Stadscafé Amersfoort. Elke andere route naar Stadscafé Amersfoort wordt mogelijk gecontroleerd en kan dus leiden tot een boete!

Over het goede doel
De beste medische zorg, in een prettige omgeving. Met familiekamers, bedbanken, speelplekken, kunst en groen zorgen we voor uw comfort. Vrienden van Meander wil het verblijf van patiënten en bezoekers in Meander Medisch Centrum zo aangenaam mogelijk maken.

Vol overgave zet Stichting Vrienden van Meander Medisch Centrum zich in voor belangrijke extra's. Met financiële steun kunnen zij vele mooie projecten realiseren.

Vrienden van Meander helpen? » » »